Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kupa finalinde sahaya buyurun!

Futbolda lig heyecanı bitti.
Şimdi tüm gözler, 26 Mayıs'ta oynanacak ve atv tarafından naklen yayınlanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde.
Peki, iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'nin maçını zaman zaman yedek kulübelerinden, bazen de sahanın tam orta yerinden, 360 derece açıyla izlemek ister misiniz?
Cevabınız 'Evet' ise, maçın oynanacağı gün gazetemiz Sabah'ı almanız gerekiyor. 26 Mayıs'ta Sabah gazetesi ile birlikte tüm okurlara ücretsiz dağıtılacak olan sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde akıllı telefon ve tabletlerinizden indireceğiniz a+IOS ve Android uygulamaları yardımıyla bu 'hayal' gerçeğe dönüşecek. Futbolseverler bu kritik mücadeleyi 360 derece açıyla, sanki maçın içindeymiş gibi hissederek izleyebilecekler.
Sadece o kadar mı? Kendi kendinizin maç rejisini de yapabileceksiniz.
Yani hepiniz birer 'canlı maç yayını yönetmeni' olacaksınız. Saha içine yerleştirilmiş kamera ikonlarından dilediğinizi tıklayarak maçı, o kameranın sağladığı 360 derecelik açıyla seyredebileceksiniz.
Yani pilot kamera da, kale arkası da, tribün detayı da 'bir tıkla' emrinizde olacak. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe yedek kulübelerini görecek şekilde, kulübelerin sağına ve soluna yerleştirilecek olan 360 derece görüntü alabilen kameralar ile yapılacak canlı maç yayını, Sabah'ın hediyesi sanal gerçeklik gözlükleriyle, 'stadyuma gitmeden evde maç atmosferi' yaşatacak.
Sabah okurları gözlüklerini, maçın yanı sıra mevcut tüm 360 derece uygulamalarda kullanabilecekler. Sizi bilmem ama ben 26 Mayıs için gazetemi şimdiden bayide ayırttım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA