Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor tarihinin en büyük jesti

Her cumartesi olduğu gibi bugün de köşemizi gerçek sahiplerine, yani siz okurlarımıza ayırdık. Köşemizin vefalı takipçilerinden Şerife Nalan Yılmaz, Survivor 2016'da görmeye hiç de alışık olmadığımız bir görüntüyü 'sosyal mesaja' dönüştürmüş:
"Yüksel Bey merhabalar, size Survivor 2016'da gözlemlediğim bir olayı aktarmak istiyorum. Dün akşam yayınlanan (17 Mayıs 2016) bölümde nasıl olduğunu göstermediler ama Damla'nın pilavının bir kısmı kumlara ve yaprakların üzerine dökülmüştü; Damla onları toplayarak, üzerlerindeki tozları üfleyip tabağına koyuyordu ama zaten lapalaşmış olan pirinçler birbirine çok yapıştığı için onların hepsini toparlayamadı. Daha sonraki sahnede Serkay, Efecan, İbrahim ve Gizem Memiç ile beraber yemeğini yemeğe çalışan Damla'nın imdadına arkadaşları koştu ve her biri, tabağında zaten kısıtlı miktarda olan pilavından Damla'ya birer yudum da olsa verdiler. Bence bu davranışlarıyla Survivor tarihinde gördüğümüz en güzel sahneye imza attılar. Hepsi açtı ama takım olmayı bildiler ve arkadaşları açken kendi yemek haklarından birer pay vererek Damla'nın da karnını doyurmasını sağladılar; hem ruhen, hem de bedenen...
Gerçek dostluk budur... Nagihan ise bitip tükenmez egosu yüzünden hepten çığırından çıktı ve terbiye sınırlarını aşan hareketlerini artırmaya devam ediyor.
Her fırsatta 'Anneyim' diyen birine yakışmayacak şekilde davranıyor. Gönüllüler takımını tebrik ediyorum ve sabırlarını takdir ediyorum. Böyle bir Ünlüler takımına karşı terbiyelerini bozmadıkları için. Tüm atışmalarda karşı tarafa yine saygılarını bozmadan tavır koyuyorlar, çoğunda kışkırtmalara kulak asmayıp sessizlikleriyle en iyi cevabı veriyorlar.
Nagihan'a ise Ulu Önder'imizin şu sözünü hatırlatmak isterim: 'Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' Başarı; sadece parkurları önde bitirmek değil, tavır ve davranışlarla onu pekiştirmektir bence...
İyi çalışmalar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA