Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acun’un hassasiyeti

Acun Ilıcalı'nın toplumsal olaylara karşı bir kanal yöneticisi ve sunucu olarak verdiği tepkiler, kamuoyunda destek bulmaya devam ediyor.
İşte okurumuz Şerife Nalan Yılmaz'ın bu konudaki yorumu:
"Her fırsatta karalamaya çalıştıkları Acun Ilıcalı, reyting rekorları kıran Survivor 2016'nın canlı yayınlanan yarı finalini, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen patlamadan dolayı terörü lanetleyerek yarıda kesti. Programın canlı yayını sırasında haber ulaşır ulaşmaz bu şekilde davrandı ve oradaki seyirciler de dahil olmak üzere programda çıt çıkmadan yayın büyük bir üzüntüyle kapatıldı. (Survivor'ın finali de aynı nedenden ötürü ertelenmişti.) Oysa TRT 1 de dahil olmak üzere diğer kanallarda program akışı hiçbir şey olmamış gibi devam etti.
Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara şifa versin inşallah. Allah bu terör belasından hepimizi korusun, tez zamanda kökleri kurusun inşallah... Bu acı olayda belki sırası değil ama sizinle bu fikrimi paylaşmak istedim Yüksel Bey. İyi çalışmalar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA