Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Avatar Atakan çizgi film oluyor

Survivor 2016'nın şampiyonu Avatar Atakan ile Yenikapı mitingine giderken ayak üstü sohbet etme imkanı buldum. Belli ki yakında ondan çok söz edeceğiz. Çünkü müthiş projeler için kolları sıvamış. İçlerinde en heyecan verici olanı ise Avatar Atakan'ın bir çizgi film kahramanına dönüşeceği televizyon projesi. Animasyon için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyormuş. Atakan'ın yarışma sırasında en büyük destekçisi olan ve en önemli hayran kitlesini oluşturan çocuklara; iyilik, güzellik, sevgi ve saygıyı ön planda tutan güçlü bir 'idol' oluşturmak, Atakan'ın şimdilik en büyük gayesiymiş.
Bu arada Atakan'ın hayat hikayesini ise ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak sinema filmine dönüştürecek.
Atakan'ın başrolünde oynayacağı filmin şu anda senaryo çalışmaları devam ediyormuş. Atakan, yeni sezon için kendisine teklif edilen pek çok dizi projesi içinde de imajını destekleyecek en iyi senaryoyu seçmeye çalışıyormuş.
Diğer yandan miting sırasında Atakan ile yarışmadaki en büyük rakibi Semih'i sık sık yan yana, omuz omuza bayrak sallarken gördüm. Birlik ve beraberliğimiz adına mitingin en etkileyici görüntülerinden biriydi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA