Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hangimiz Sevmedik?

TRT'nin yeni dizisi Hangimiz Sevmedik ekrana rötarlı geldi. Aslında geçen sezon yayınlanması gerekiyordu. Bir türlü kısmet olmadı. Yaz sezonunda tam yayına girecekti, bu kez de 15 Temmuz olaylarına kurban gitti.
Büyük bir merakla beklediğim dizi, geçen cuma yayına girdi. Doğrusu, beklentim hiç de boşa çıkmadı. Eli yüzü düzgün, senaryosu sağlam, rejisi kalburüstü, oyuncu kadrosu 'rüya takım' niteliğinde, içinde bulunduğumuz kırık dökük günlere ilaç gibi gelecek neşeli, samimi bir dizi. Gözüme değen çapak ise yaz ortasında oyuncuların manto ve palto ile ekrana geliyor olması. Bu da az önce sözünü ettiğim rötarın cilvesi olsa gerek.
Hangimiz Sevmedik'i bana sevdiren ise bazı diziler gibi içine zorla 'Yeşilçam sosları' katılmış değil, 'tamamen eski Yeşilçam anlayışıyla' çekilmiş olması.
Dizideki karakter isimleri ise Münir, Adile, Şener gibi Yeşilçam'ın ölümsüz oyuncularının adlarından seçilmiş. Hatta küçük kardeş Şener ağabeyine diyor ki; "Münir Özkul gibi adamsın ama Erol Taş gibi davranıyorsun." Diziyi bana daha da sevdiren ise iki muhteşem aktörün muazzam oyunculuk düetleri. İki zıt karakterli kardeşi canlandıran Altan Erkekli ve Cengiz Bozkurt'u izlemeye doyamadım.
Böyle giderse bu diziyi hangimiz sevmeyiz ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA