Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl hesap?

Elton John'un Türkiye'de vereceği konserin maliyetini sorgulayanlar çıktı köşe yazarı meslektaşlarım arasında. "Elton John'a Türkiye konseri için ne kadar verildi, açıklansın" dediler.
Yahu canım kardeşlerim, diyelim ki 1 milyon dolar verildi. Çok mu? En kıytırık yabancı şarkıcının bile 'Türkiye güvenli değil' diyerek konserini iptal ettiği şu günlerde, bana göre dünyanın yaşayan en büyük müzik adamı Sir Elton John'un ülkemize gelmesi az şey mi?
Bu konser, dünyanın bütün billboard'larına 'Türkiye güvenli ve huzurlu bir ülkedir' diye yazmaktan, uluslararası haber kanallarında dakikalarca tanıtım filmleri yayınlamaktan daha ucuza mal olmaz mı?
Bir de.... Elton John'un konser maliyetini sorgulayan arkadaşlar, sorumlu oldukları magazin eklerinde bayram ekstrası 100 bin liradan aşağı olmayan bizim kıytırık şarkıcıların haber ve röportajlarını çarşaf çarşaf yayınlarken aynı 'ekonomik bilinci' niye taşımazlar, doğrusu çok merak ediyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA