Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz ve Kösem

Bana göre yeni sezonun en önemli iki değişikliği, Beyaz Show'un artık dış stüdyolarda 15 günde bir yayınlanacak olması ve Kösem Sultan dizisinin Star'dan FOX'a transferi.
20 yıldır aynı formatla ilerleyen Beyaz Show, kendini yenileme kararı aldı.
Program artık stüdyoya izleyici çağırmayacak, kendisi izleyicinin ayağına gidecek. Bir bakacağız Trabzon'dalar, bir bakacağız Diyarbakır'da... Peki bu değişim Beyaz Show'a beklediği ivmeyi kazandırır mı? İşte ondan biraz şüpheliyim.
Bana soracak olursanız, en geç üç hafta sonra yine 'kürkçü dükkanına' dönerler. Peki Star TV'de büyük hayal kırıklığı yaşayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem Sultan dizisi FOX'ta iş yapar mı? Ondan da pek emin değilim. Zira FOX'un dizi izleyicisi genellikle romantik komedilere ve daha soft yapımlara alışık. Dönem dizisine gönüllü olurlar mı, işte orası meçhul. Muhteşem Yüzyıl'ın 'kemik izleyicisini' kaybettiği de göz önüne alınırsa; seyircinin bir kanaldan diğerine taşınması pek de söz konusu olamayacak gibi.
Nurgül Yeşilçay'ın, Beren Saat yarasına merhem olacağını da düşünmüyorum.
Seyirci, Meryem Uzerli'nin yerine kimseyi koyamadı. Yeni geleni hep onunla karşılaştırdı. Asıl dikkat çekici olan da Meryem'in daha sonra hiçbir 'kentli kadın' rolüyle izleyiciyi avutamamış olması.
Bakalım Nurgül, bu 'muhteşem lanet'ten kendini koruyabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA