Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir TV starı: Melih Gökçek

Siyasetini benimser veya benimsemezsiniz, icraatlarını takdir eder ya da etmezsiniz ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ciddi bir 'televizyon starı' olduğunu düşünüyorum. Hemen belirtmeliyim ki; birazdan yapacağım yorum, tamamen bir 'teknik televizyon' eleştirisidir ve her türlü siyasi düşünceden arındırılmıştır.
Gökçek'i son olarak geçen hafta çıktığı a Haber'deki canlı yayında izledim. Her cümlesi net, her iddiası belgeli ve kayıtlıydı. Özellikle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun, bazı CHP'li belediyelerin FETÖ etkisinde çalıştığı konusundaki demecini müthiş bir argümana dönüştürerek rakibini zeytin ağacı gibi sallayıp adeta tanelerini dökmesi inanılmazdı.
Zaten Gökçek'in en büyük silahı, neredeyse her cümlesinin sansasyon yaratıyor olması. Siyasetin 'laf gevelemek' sayıldığı bir coğrafyada bu kadar etkin münazara yeteneği olan birinin 'televizyon starı' olmasına da şaşırmamak lazım. Zaten Gökçek'in sanal âlemdeki müthiş takipçi sayısı da bunu belgeliyor. Ben Beyaz TV'nin yöneticilerinin yerinde olsam, Gökçek'i ikna edip her akşam bir saat ekranda tutarak, günün gelişmelerini yorumlayacağı bir program yaptırırdım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA