Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mantık hataları

Bu hafta köşemizde ağırlıklı olarak dizilerden şikayetler var. Okurumuz Halit Ateş de lafını esirgemeyenlerden:
"Yüksel Abi, merhaba. Dizilerle ilgili gözüme takılan birkaç şey oldu. İlk olarak, İçerde dizisiyle ilgili bir şikayetim var. Geçenlerde siz de yazmıştınız; dizi, 'Tekrarsız yeni bölüm' diye tanıtım yaptığı halde tüm bölümlerin özet halinde tekrarını vermişti. Bundan sonra, geçtiğimiz pazar günü aynı bölümün tekrarını yayınladı. Televizyonlar izleyiciyle neden bu kadar dalga geçiyor anlamıyorum.
İkincisi de, Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin son bölümünde 10'uncu sınıf öğrencileri son model arabalarıyla okula gelip gidiyorlar. 'Bu ülkede, hele de Rüzgar Çetin olayından sonra hiç mi trafik polisi yok?' sorusu akıllara geliyor. Dizinin ilerleyen kısımlarında okula Play Station salonu açılıyor. Bu salonda para toplayan şahıs, saatinin 50 TL olduğunu söylüyor ama dolapta saatinin 100 TL olduğu yazıyor. Ayrıca bu fiyata rağmen; dizide, okulda okuyan öğrencilerin maddi olanaklarının yetersiz olduğu defalarca söylendiği halde, salonun kapısında uzun bir kuyruk oluştuğu görülüyor.
Genel olarak dizilerimiz mantık hatalarıyla dolu. Söyleyeceklerim bu kadar, iyi günler dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA