Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yerli Jim Carrey

Hülya Demirci adlı okurumuz, geçen hafta 'Baba Candır' dizisi oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu'nu 'Yerli Jim Carrey' ilan eden yorumuma sonuna kadar katıldığını söylüyor:
"Merhabalar Yüksel Bey, yazılarınızı yıllardır takip eden biri olarak bugünkü yorumunuzu okurken tebessüm ettim. TRT kanalı yıllardır tam ismine yakışır diziler yayınladığı için eşimle sürekli takip ederiz. ('Sen de Gitme', 'Böyle Bitmesin', 'Elde Var Hayat' hâlâ tekrarlarını bile izlediğimiz dizilerden) Gelelim 'Baba Candır' dizisine... Settar Tanrıöğen dahil tüm oyuncular müthiş ama 'Es-Es' dizisinden beri sürekli takip ettiğim Uraz Kaygılaroğlu, inanın son bir senedir Jim Carrey diye seslendiğim bir oyuncu oldu. Yazıdan sonraki tebessümüm bu yüzdendi. Bu nasıl role girmek, bu nasıl doğaçlama, bu nasıl kabiliyet?
İnanın izlerken 'Oscar alamayabilirler ama bize izlettirdikleri sahnelerle yüreklerimizin Oscar'ı onlara feda olsun' diyorum.
Selam ile...."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA