Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Anne...

Tam da uzman doktor olan okurumuzun Star TV'deki Anne dizisiyle ilgili olarak 'Bu vahşeti gören yok mu?' diye yazdığı gün bültenlere düştü haber. Okurumuz Dr. Ülkü Sema Aydın, küçücük bir kız çocuğunun iki kez çöp torbasına konularak sokağa terk edilmesini son derece sakıncalı bulmuş, bunun olumsuz bir örnek oluşturmasından kaygılandığını söylemişti. Aynı gün hepimizin tüylerini diken diken eden, kanımızı donduran o görüntüyü izledik haber bültenlerinde.
Canavar ruhlu bir anne, okul servisini kaçıran minicik oğlunu, ceza olsun diye arabasının arkasına iple bağlayarak yolda sürüklemişti...
Hep derim ya; kader eline kalemi almaya görsün, tüm senaristler yaya kalır diye. Eğer bu görüntüyü haber bülteninde değil de, Anne dizisinde izlemiş olsaydık, hepimiz 'Bu ne vahşi senaryo?
Senaristler ruhlarını şeytana mı kiraladı?' diye isyan etmez miydik?
Evet, Anne dizisi çocuk yaramızın kabuğunu kaldırıp kanatan, ajitasyona yönelik sahnelerle bezeli. Ama çöp torbasına konulup sokağa terk edilen çocuk haberleri, bizim bültenlerimizin 'rutini' değil mi? Dünyayı el birliğiyle bu kadar kötü ve yaşanmaz hale getiren bizler değil miyiz?
Kimse onlara kızmasın; senaristler sadece 'manzaranın' fotoğrafını çekiyor, o kadar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA