Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Adama sormazlar mı?

Köşemizin müdavimlerinden Haluk Zırh bu hafta da senarist ve yönetmenleri köşeye fena sıkıştırmış:
"Merhaba Sayın Aytuğ. Hafta sonu köşeniz için 'Dizilerden saçmalıklar' bilgisi sunuyorum.
'Poyraz'; Özel Harekat destekli bir baskın düzenler. Poyraz ve amiri, sadece terörist elebaşını ele geçirir, Onu konuşturmaya çalıştıkları esnada, bir işareti ile, Özel Harekat'a sızmış diğer teröriste kendini öldürtür.
İyi de; 'Özel Harekat'a sızacak kadar başarılı bir ekip, baskın yapacak ekibin içinde adamları olmasına rağmen neden uyarılarak mekandan ayrılmıyorlar?' diye yapımcıya sorarlar.
'Vatanım Sensin'de 'Cevdet', yaralı Türk subayını kimsenin olmadığı bir odaya kapatır. Ancak kimse olmamasına rağmen, 'Cevdet', büyük sırrını yaralı subayın kulağına fısıldar. Sanırım seyircinin izlediğinin farkındaydılar. Aksi takdirde yapımcıya, senariste, yönetmene sorarlar 'Niye kulaktan kulağa oynattınız, odada kimse yoktu ki ikisinden başka?' diye... Size iyi günler dilerim Sayın Aytuğ, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA