Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mesleğimi sise borçluyum!

Meğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı kaderi paylaşmışım. O da yıllar önce benim gibi TRT'nin spikerlik sınavına girmiş ve kazanamamış.
Cumhurbaşkanımız'ın hikayesinin detaylarını bilmiyorum ama benimki pek dramatik. O yıllarda 'S'lerim fena halde tıslıyor. (Daha sonra kendi kendime yaptığım fonetik antrenmanlarıyla bu sorunu çözdüm.) Ama spiker olmak için yanıp tutuşuyorum.
TRT İstanbul Radyosu'nda önüme bir hava durumu metni uzattılar. Metin şöyle başlıyordu: 'Sinop ve Sivas başta olmak üzere yarın pek çok ilde yoğun sis bekleniyor. Alçak basınç sisteminin hareketiyle birlikte sis ve pusun öğle saatlerinde dağılması bekleniyor.' Yani iki cümlenin içinde ancak bu kadar çok S harfi bulunabilirdi. Doğal olarak çaktım tabii ki... Ama intikamımın nasıl acı olduğunu görüyorsunuz. Şimdi spikerleri, sunucuları çatır çatır eleştiren bir köşenin sahibiyim. Ne demişler? Yapan yapar, yapamayan eleştirmen olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA