Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT Müzik de alarm veriyor

Köşemize sürekli katkı veren kadim okurlarımızdan Haluk Zırh ise TRT'nin bir başka kanalı TRT Müzik'te de işlerin yolunda gitmediğine kanaat getirmiş:
"Günaydın Yüksel Bey, TRT'de son günlerde eskiye göre bir aksaklık var. Ben TRT Müzik kanalı için de kendilerine e-mail gönderdim, ancak her zamanki gibi cevap vermeye tenezzül etmediler maalesef. TRT Müzik kanalımız da uzun zamandır aynı programları döndürüp duruyor.
Öyle ki, ben sabah 07.30 da açıyorum, akşam 17.30'da kapatıyorum, öğlen 12.00-13.00'den sonra, sabah seyrettiğim progamın aynısını öğleden sonra da izliyorum. Bu bazen bir-iki gün olabiliyor hafta içinde. Halbuki TRT Müzik kanalımızda öyle programlar var ki, bu kadar kısa zaman içinde aynı programı tekrar etmesine gerek yok.
Sırayla tekrar yapsa elindeki programları, sanırım bir programa senede bir gün sıra gelir.
Biz yeni programlar yapsın demiyoruz, belki ekonomik olarak kısıtlamaya gitmiş olabilirler. Ama çok kısa sürede niye aynı programların tekrarı verilir? Sanırsınız ki, kurumda kimse yok. Bilgisayara bağlamışlar, devamlı haftalık program dönüp duruyor. Yani Yüksel Bey, sizin TRT Belgesel'de yaşadığınız sorunun aynısını biz de TRT Müzik kanalında yaşıyoruz. İyi günler dilerim, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA