Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu ne saflık?

Yiğidi öldürürken, hakkını da vermek lazım.
Show TV'nin 'İçerde' dizisi, bu köşede en fazla eleştirdiğim yapımlardan biri. Gelin görün ki; sezonun, üzerinde en fazla kalem oynatmayı hak eden cazip dizilerinden de biri.
Aslında 1 saat 20 dakikalık bir filmden ('Köstebek') koca bir sezonu kapsayacak dizi çıkartabilmek büyük hüner. Bu zorluk, zaman zaman dizinin lastik gibi uzamasına, olduğu yerde haftalarca patinaj yapmasına, zaman zaman mantık kurallarının dışına çıkmasına da yol açtı. Gördüğüm hataları bu sütunlarda sizlerle sık sık paylaştım. Son olarak bu sonu gelmez kaçmakovalamaca hikayesinin, çizgi film 'Tom ve Jerry'ye döndüğünden ve artık kabak tadı verdiğinden yakınmıştım. Benim ve 'İçerde' izleyicilerinin sesi yankı bulmuş olacak ki, son iki haftada diziye acayip bir hareket geldi.
'Melek' öldü, 'Mert' ile 'Sarp' karşılıklı deşifre oldu ve aslında ait oldukları gerçek saflarına geçtiler. Son bölümde ise 'Yusuf Müdür' ile 'Şevko' vurularak öldü, 'Minik' ağır yaralandı. Belli ki artık deniz bitti ve dizinin sonu göründü.
Zaten zamanı da gelmişti. Ama eğer Show TV bu diziyi gelecek sezona aşırtmak isterse, büyük hata yapar. Çünkü hikayenin son kullanım tarihi çoktan doldu.
Bundan sonrası artık komediye döner, benden söylemesi...
Bu arada 'Mert' ile 'Sarp'ın kardeş olduğunu dünya âlem öğrenmesine rağmen, sadece bu iki delikanlının olan bitenden bihaber olmasına daha fazla tahammül edemiyorum. Her ikisi de zeki polisler. Bugüne kadar onlarca tuzaktan kurtulup rakiplerine yine onlarca sinsi kumpas kurdular.
Bu kadar 'saflık' her ikisinin de üzerinde eğreti duruyor artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA