Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte kamu hizmeti

TRT'nin yayınları, medyada 'vur abalıya' misali en çok eleştirilenlerdir. Ama TRT'nin hakkını veren okurlarımız da yok değil. İşte okurumuz Nesrin Tütüncü'nün 'Bunu Biliyor musunuz?' programıyla ilgili övgüleri:
"Merhabalar, ben Bursa'dan takipçiniz Nesrin Tütüncü. Yugoslavya'dan yıllar önce Bursa'ya gelip yerleşen bir ailenin çocuğuyum. Artık anneyim. İki çocuğum var. Biri lisede, diğeri ortaokulda okuyor. Yıllar öncesinden, Erkan Tan ile birlikte yaptığı programdan beridir 'Bonus Hoca' Süleyman Beledioğlu'nu takip ediyorum.
TRT Haber kanalında yayınlanan Süleyman Beledioğlu'nun (çocuğumun Bonus Hoca'sı) sunumunu yaptığı 'Bunu Biliyor musunuz?' adlı program için önce Süleyman Beledioğlu'na, sonra da gerçek anlamda bizlere kamu hizmeti sunan TRT Haber kanalına teşekkürlerimi sunmak için bu maili size yazıyorum.
Ne olur sesimiz olun; böylesine kıymetli bir eğitimcinin ve TV programının diğer kanallara da örnek olması adına... Ayrıca; dershanelere, özel okullara çocuklarını gönderemeyen biz orta direk ailelerle böylesine bir eğitim hizmetini, hem de bizim anlayacağımız sade bir dille paylaşan Bonus Hoca'yı akşam saatlerinde çocuklarımız okuldan gelince de daha uzun soluklu bir programda görmeyi çok istiyoruz.
Sizin vasıtanızla, asla izlemediğimiz programlar yerine çocuklarımıza ve biz velilere eğitim gibi sıkıcı ve stresli bir programı keyifle izleten 'Bunu Biliyor musunuz?'un tanıtımını yapmanızı rica ediyorum.
Sesimiz olduğunuz için çok teşekkür ediyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA