Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Kanıt’ı özleyenlere...

'Kanıt' dizisi, televizyon tarihimizdeki polisiyelerin adeta miladı olmuştu. Diziyi özleyenler çok. Köşemizin daimi okurlarından Haluk Zırh; hem dizinin teve2'de yeniden başlayan tekrarlarına dikkat çekiyor, hem de bu kulvarda yeni üretimler bekliyor:
"Merhaba Sayın Aytuğ. Son zamanlarda başlayan (Teve2) ve başlayacak olan (TV8) çok sevdiğimiz, özlediğimiz, tekrarlarını defalarca seyrettiğimiz 'Kanıt' ve 'Behzat Ç' dizilerinin konusuna benzer programlar başladı. Ancak onlarda bir 'Kanıt' ya da bir 'Behzat Ç' tadı yok. Daha çok belgesel havasında veya bir haber programında konu edilen olaylar gibi gidiyor. Neden, geçmişte çok sevilerek izlenmiş ve neden yayından kalktığı anlaşılamayan, sevilen polisiye diziler örnek alınarak yeni bir dizi yapmazlar, onu da anlamış değilim. 'Arka Sokaklar' da polisiye bir dizi. O yıllardır devam ettiği halde (çogu zaman saçmalıklarla dolu), bu sevilen diziler neden kaldırıldı veya niye devamı çekilmez? Allah'tan, Teve2 kanalı 'Kanıt' dizisini tekrar veriyor da özlemimizi gideriyoruz. Size kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA