Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Beyaz gündemi yakaladı

Son favorim Koreli müzisyen PSY'nin 2012 yapımı şarkısı Gangnam Style. Biraz geç yakaladım ama olsun.
Komik, ritmik, enerjik. İnsanda dans etme isteği uyandırıyor.
Bugünlerde yüzümü güldüren, dünyaya yayılmasıyla merakımı cezbeden tek konu...
Şarkının video klibi birkaç gün önce Youtube'da 374 milyon kez izlenmişti.
4 Ekim'de Seul City Hall'de 80 bin hayranına verdiği konseri de Youtube'da izledim. İnsanlar bir dakika bile yerinde durmuyor. Herkes çıldırmış vaziyette, ki bu konser birkaç gün içinde Youtube'da 3 milyon kez izlenmiş.

GOOGLE'DA KAPIDA KARŞILANDI
Google ziyaretinde İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt tarafından kapılarda karşılanmış PSY. İlgi bu kadar mı? Hayır... Başkan dahil bütün ofis çalışanlarını dans ettirmiş.
Adam 2012'nin vakası...
Gangnam Style ile ilgili internette yüzlerce video var. Herkes ne klipler çekmiş, inanamazsınız. Türkler'in çektikleri videolar ise ayrı komik... (Horon tepen adamın Gangnam Style ile dans ettiğini bir düşünün...)
Beyaz bile ilk programında müthiş bir şov yaptı PSY'nin Gangnam'ıyla... Çok da iyi yaptı. 'O Ses Türkiye'den alıntıladığı görüntülerle yapılan montajla ortaya harika bir iş çıkmış. İşte gündemi yakalamak, havayı koklamak buna denir.
PSY, internet sayesinde bir dünya fenomeni oldu; herkesi dans ettiriyor.
Dans etmek güzel bir şey...
Negatif enerji sizden gider. Mutluluk verir.
Dünyanın bu kadar gerildiği günlerde bir adamın dünyayı oynatmasından daha güzel ne olabilir?
'Müzik adına bir şey ifade etmiyor. Saçmalık' diyenler de var tabii ama dünyanın dört bir yanından milyonlarca insanın bu tombik Koreli müzisyende ne bulduğunu ya da onun milyonlarca insana ne sunduğunu düşünmek gerek. Demek ki bir işlevi var!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA