Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Koç'un yalısında Sibel Can rüzgarı!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Hanım, pazartesi akşamı Kandili'deki köşklerinde yaklaşık 20 kişilik dost grubuna bir davet verdi. Aralarında Ahu Tuğbay, Afet Karacan, Zeynep Garan, Aslı Ersu ve Aslı Çiftkurt gibi sosyetenin ağır toplarının olduğu davette, yer sofraları kurulup, yenilip, içilmiş. Sadece kadınların davetli olduğu mini davette, son zamanlardaki sosyetik davetlerin 'kamberi' Sibel Can da varmış. Tabii böyle özel ve sadece kadınların olduğu bir davete katılanlar arasında bir şarkıcı bulunur da şarkı söylemeden olur mu? Gecenin ilerleyen saatlerinde Sibel Can sahne alıp, en sevilen şarkılarını söylemeye başlamış.

Sosyeteye göbek şov
Şarkılarıyla geceyi renklendiren Sibel Can, bununla da yetinmeyip dansözlüğünü de konuşturmuş. Hatta bir ara masanın üzerine çıkıp öyle bir göbek atmış ki, kadınları mest etmiş. Ona ayak uydurmaya çalışanlar da olmuş ama nafile... Kısacası Koçlar'ın yalısında tam Sibel Can rüzgarı esmiş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA