Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Selin Denizli hamile!

Sağlık nedenleriyle Beşiktaş'ı bırakmak zorunda kalan ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, geçen hafta sürpriz yapıp bir süredir beraber olduğu Evin Elçi ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Denizli Ailesi'nde sürprizler devam etti ve ikinci sürprizi ise arayı hiç açmadan Mustafa Denizli'nin büyük kızı Selin Denizli patlattı! Sosyete kulislerinde bir süredir ünlü iç mimar Abdullah Burnaz ile flört eden ve aynı evde yaşayan Selin Denizli'nin bir aylık hamile olduğu konuşuluyor!

ÖNCEKİ AY EŞİNDEN BOŞANDI
Ünlülerin mimarı olarak tanınan Abdullah Burnaz, Selin'le tanıştıktan sonra 11 yıllık eşi Özlem Hanım'ı terk etmişti. Özlem Hanım da, Selin'le aşk yaşamaya başlayan eşine boşanma davası açmış; dilekçesinde zina yaptığını öne sürdüğü eşi Abdullah Burnaz'dan 2 milyon 500 bin TL tazminat istemişti. Özlem Hanım, talep ettiğinin ne kadarını alabildi bilmiyorum ama yaklaşık 1.5 ay önce anlaşmalı bir şekilde boşanmışlar. Daha 1.5 ay önce dul kalan Burnaz'ın ikinci kez baba olmak için elini bu kadar çabuk tutması da tuhaf doğrusu! Kim bilir belki de kaza olmuştur ya da bu eşinden boşanmayı hazmedemeyen Özlem Hanım'ın çıkardığı bir dedikodudan ibarettir! Ama son günlerde herkesin konuştuğu bu dedikodu eğer doğruysa; bakalım Selin bebeğini doğurmak isteyecek mi ve 'önce bebek, sonra nikah modası'na uyacaklar mı? Yaşayıp göreceğiz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA