Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Süpermarket'te süper parti!

Rixos Premium Bodrum ile Şamdan Plus dergisinin birlikte düzenlediği parti, haftaya damgasını vurdu. Parti; iş, cemiyet, moda, sanat ve spor dünyasından seçkin isimleri bir araya getirdi

Bodrum'da elitlerin en çok tercih ettiği otellerden biri olan Rixos Premium Bodrum, bu sezon yeni yüzü ve yeni konseptiyle misafirlerini ağırlayacak. Genişleyen yaşam alanları, kendine ait adası, lüks odaları ve villaları ile bu yaz da ünlülerin akınına uğrayacak gibi görünen otel, yeni yüzünü ve yeni konseptini tanıtmak için Şamdan Plus dergisi ile birlikte bir parti verdi.
İstanbul'un popüler mekanı Süpermarket'teki partiye; Şamdan Plus Genel Yayın Yönetmeni olarak benimle birlikte Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel ve Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü Yusuf Çavdar ev sahipliği yaptı.

DJ SUAT ATEŞDAĞLI GECEYİ RENKLENDİRDİ
Partiye; iş, cemiyet, moda, sanat ve spor dünyasından birçok seçkin isim katıldı. En şık kıyafetleriyle gelen ünlü davetliler, hem sosyalleştiler hem de eğlenceli bir gece geçirdiler. Ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın çaldığı şarkılarla renklenen gecede eğlence geç saatlere kadar sürdü. Rixos Hotels'in 10'uncu yılının da kutlandığı partide, Rixos Premium Bodrum'un yenilenen yüzü ve konseptini gösteren tanıtım filmi gösterildi. Davetliler otelin yeni haline ve kişiye özel konseptine hayran kaldı. Farklı çevrelerden seçkin isimleri bir araya getirip kaynaştıran parti haftaya damgasını vurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA