Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evliliklerinde ikinci sarsıntı!

Eylül 2006'da evlenen ve Kasım 2008'de oğulları Efe Paşa'yı kucaklarına alan Bülent-Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin evliliğinin üzerinde maalesef yine kara bulutlar dolaşıyor. Çiftin evliliği, ilk kez geçen yıl Mart ayında sekteye uğramıştı. Tuğçe Hanım, eşi Bülent Bey'in cep telefonunda mesajlar ve fotoğraflar yakalayınca kızılca kıyamet kopmuş; hatta Bülent Bey'i Süzer Plaza'nın 30'uncu katındaki dairelerinden kovmuştu. Arada, bir üçüncü şahıs olduğu için zor deniyordu ama Çavuşoğlu çifti evliliklerini kurtarmayı başarmıştı.

1.5 AYDIR EVE GİTMİYOR!
Tuğçe Hanım'ı geçenlerde bir davette yalnız görünce; Bülent Bey'in iş seyahatinde olabileceğini düşünmüştüm! Meğer yaklaşık bir yıldır mutlu bir aile tablosu sergileyen çiftin arasına, yine bir kara kedi girmiş! Öğrendiğime göre Bülent Bey, 1.5 aydır evin yolunu unutmuş! Tuğçe Hanım, bu ikinci sarsıntıyı da atlatabilir mi bilmiyorum ama umarım oğulları Efe Paşa'nın hatırına evliliklerini bir kez daha kurtarmayı başarırlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA