Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu kez gizemli davranıyorlar!

3.5 yıllık ilişkilerini 2.5 yıl önce, aralarındaki aşkın ve heyecanın sona ermesi nedeniyle bitiren Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ; Temmuz başında tekrar flört etmeye başladı. Hoş, her ne hikmetse bu kez çok gizemli davranan aşıkları birlikte görmek daha kimseye de nasip olamadı...

'SAKLI CENNET'TE AŞK
Aşıklar, bir süre daha bu gizemi sürdürecek gibi görünüyor! Öğrendim ki, geçen cumartesi baş başa tatile çıkan ikili izole bir tatil mekanı seçmiş. Bodrum aşığı olan Kıvanç; Azra'yı, geçen Mart'ta 1 milyon liraya Yalıkavak'ta aldığı tripleks villada ağırlamak yerine rotayı Datça'ya çevirmiş!!! Azra ile Kıvanç, birlikte görüntülenmemek olayını o kadar ciddiye almışlar ki, Datça'daki 'saklı cennet' olarak anılan Bördübet Golden Key'e gitmiş. Ünlü çift, kuş uçmaz kervan geçmez bir koyda, ağaçlar arasında yer alan otelde paparazzi korkusu olmadan aşkın tadını çıkarıyorlarmış.

EVLİLİĞE Mİ GİDİYORLAR?
Otelin kumsalında denize giren, havuz başında kuş sesleri eşliğinde kitap okuyup sohbet eden çift, bakalım bu huzurlu tatilden sonra aşklarını ifşa edecek mi! Bu arada çiftin bu kez aşklarını evliliğe götüreceği konuşuluyor. Belki de basının büyüyü bozmasından korkuyorlardır, kim bilir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA