Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dalan'ın oğlu çok hızlı çıktı

7 Ocak 2009'da yurtdışına kaçan 'Ergenekon firarisi' Bedrettin Dalan, dördüncü kez dede olmaya hazırlanıyor. Dalan'ın küçük oğlu Barış, babasının yurda döneceğinden umudunu kestiği; bir de üstüne sevgilisi Ilgın Su Atadeniz 3 aylık hamile olduğu için, geçen yıl 27 Mayıs'ta mecburen babasız düğün yapmıştı.
Gelin Ilgın Su Hanım, 25 Kasım'da da gıyaben kayınpeder olan Bedrettin Dalan'a, uzaktan da olsa üçüncü torun sevincini yaşatmıştı!
Öğrendim ki, Dalan çifti, arayı açmadan ikinci bebek için ellerini çabuk tutmuş.
Oğulları henüz 10 aylık olan Ilgın Su Hanım, 2 aylık hamileymiş...

ÜÇÜNCÜ TORUNUNU ALMANYA'DA GÖREBİLDİ
Firari Dalan üçüncü torununun doğumunda yanında olamasa da; Barış-Ilgın Su Dalan çiftinin, oğullarını Almanya'nın Nürmberg kentinde yaşayan dedesinin yanına götürüp gösterdiğini duydum. Bakalım 44 ay geçmesine rağmen Türkiye'ye dönemeyen Bedrettin Dalan, 7 ay içinde ülkesine dönüp dördüncü torununun doğumuna şahitlik edebilecek mi yoksa yine doğumdan sonra torununun yanına gelmesini mi bekleyecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA