Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Özilhan çiftine ikinci kız geliyor

Anadolu Grubu'nun veliahtı İzzet Özilhan ile emekli fotomodel-oyuncu Yasemin Ergene, 'Önce bebek, sonra nikah' modasına uymuştu. Ailelerine bile dört gün öncesinden haber verip 16 Temmuz 2011'de evlenen çift, Şubat ayında da kızları Emine'yi kucaklarına almıştı.
Özilhan çifti, ikinci bebek için de ellerini çabuk tutmuş ve Yasemin Hanım ikinci bebeğine hamile kalmıştı! Beş aylık hamile olan Yasemin Hanım ile ikinci kez baba olmaya hazırlanan İzzet Bey, tüm ısrarlara rağmen bebeklerinin cinsiyetini söylemiyordu ama ben öğrendim; Özilhan çiftine, bir kız daha geliyor!

EN BÜYÜK TORUN ERKEK
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ile eşi Emine Hanım, yaklaşık dört ay sonra dördüncü torunlarını kucaklarına alacak. Büyük kızları Türkan Tacir'den, dedesi Tuncay Özilhan'ın adını taşıyan 11 yaşında bir erkek torunları olan Özilhan çiftinin, küçük kızları İpek Özkan'dan da Lal adında bir kız torunları var. İlk kızlarına İzzet Bey'in annesinin adını veren İzzet-Yasemin Özilhan çifti, bakalım ikinci kızlarına ne isim verecek... Umarım Yasemin Hanım da, kızı da sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA