Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleşti

Annesi Nazire Dedeman Çağatay ve kız kardeşi Özben Önal ile Dedeman Holding'in turizm bölümündeki yüzde 49 hisselerini dayıları Murat Dedeman'a devreden Özlem Önal, Türkiye ile irtibatı kopardı! Yurt dışında, yurt içinden daha çok dostu olan Özlem Hanım, zaten sık sık yurt dışına giden bir isimdi. Ancak bu seferki farklı... Londra'dan ev alıp yaklaşık 1.5 ay önce de oraya yerleşmiş. Bundan sonra da ayda bir, birkaç günlüğüne İstanbul'a gelip şirket işleri ile ilgilenip Londra'ya geri dönecekmiş.

BEYAZ ATLI PRENSİ LONDRA'DA MI?
Özlem Önal'ın bu radikal kararının altında yatan nedeni merak ettim doğrusu! Çünkü daha Şubat ayında; 2007'de taşındığı, dekorasyonu ve güzelliğiyle bir dönem efsane olan Gökkafes'teki 'penthouse'undan sıkılıp yeniden dekore etmesi için yine Alara Koçibey'e emanet etmişti. Daha sekiz ay önce böylesi köklü bir değişikliğe giden Önal, kalkıp Londra'dan ev alıp oraya yerleşti. 'Acaba uzun süredir kalbi boş olan Önal, Londra'da bir beyaz atlı prens mi buldu?' diye düşünmeden edemedim! Bu arada; Gökkafes'teki evini de İstanbul'a ziyarete geldiğinde kullanacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA