Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yine şehri terk ettiler

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan elitler; bu kez beş günlük tatille yetinmek zorunda kalsalar da, yine şehri terk edip Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına dağıldılar. İçlerinde, beş günlük tatili dokuz güne çıkarıp kıtalararası yolculuk yapanlar da var, Avrupa'yı seçenler de... Elitlerin Türkiye'deki tercihleri ise genellikle Güney sahilleri oldu. İşte bayram rotaları:

KARADENİZ

En ilginç rota, Şebnem Dinçgör ile Alegra Levi'ye ait. İkili; Sinop'tan Batum'a kadar sahil şeridinde ne kadar tarihi-turistik mekan varsa gidecekler. Dinçgör, evli oldukları dönemde gitti mi bilmiyorum ama ex-eşi Mehmet Dereli'nin memleketi Sürmene'ye de uğrayacakmış.

NEW YORK
Soma'da yaşanan facia nedeniyle düğünlerini erteleyip aile arasında nikah kıyan, sonra da görkemli bir düğün yapan Volkan-Buse Bahçekapılı çiftinin tercihi ise New York. Salı günü Amerika'ya uçan çift, 10 Ekim'de dönecek.

ŞANGAY-HONG KONG
Leyleği sürekli havada gören CelalŞebnem Çapa çifti, bu bayram tatilini de atlamadı! Yakın arkadaşları Mustafa-Dilek Toner ve Nino-Sandra Erer çifti ile dün Şangay'a uçan çift, ardından arkadaşları ile Hong Kong'a geçecek.

BARSELONA
Yazın büyük bir bölümünü Çeşme'deki otellerinde geçiren Gökhan- Siren Ertan Çarmıklı çifti, bayram tatilinde Barselona'yı tercih etti.

İZMİR
Boşanacakları iddialarını sert bir dille yalanlayan Engin Altan-Neslişah Düzyatan çifti, İzmir yolcusu. Yeni gelin, eşinin memleketine el öpmeye gidecek.

MONAKO
Eşi Kemal Gülman'la olan boşanma davasının 29 Eylül'deki duruşmasından da bir sonuç alamayan Feryal Gülman, bayramın ilk üç günü İstanbul'da olacak. Feryal Hanım, bayramın dördüncü günü ise Monako'ya uçacak.

ÇEŞME
Eylül başında nikah masasına oturan sevilen oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu eşi Kerimcan Kamal, bayram tatilini Çeşme Alaçatı'daki evlerinde geçirecek.

MİLANO
Haldun-Zeynep Üstünel çifti; bayram tatilinde bir taşla iki kuş vurup hem Milano'da öğrenim gören kızları Merve ile hasret giderecek, hem de ailece tatil yapacaklar.

BOZBURUN
Los Angeles'ta üniversite eğitimi alan oğlu Kerim'in yanına giden Arzu Sabancı, dönüp bayram tatilini eşi Ömer Bey ile Bozburun'a demirleyecekleri teknelerinde geçirecek.

GÖCEK
Mehmet Dereli, bayram tatilinde teknesini Göcek'e demirleyecek olanlardan. Dereli, yakın arkadaşları Emre-Didem Ergani ve Osman Merzeci-Melis Murathanoğlu çiftini de teknesinde ağırlayacakmış.

NEW YORK
Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İzzet Garih, eşi Roksi Hanım ve çocuklarıyla New York'a gidiyor. Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan ablası Roksi Garih ve sevgilisi Gary Lachman da, bayram tatilini New York'ta geçirecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA