Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yardım melekleri brunch'ta buluşacak

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in torunu, Adnan-Begüm Şen çiftinin oğulları Alp Şen, Mayıs'ta bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Halen ilaçlarla ayakta durduğu söylenen Şen çifti, oğullarının adını yaşatabilmek için Alp Şen Vakfı'nı hayata geçirdi. Oğulları Alp'in; arkadaşları ve öğretmeni ile birlikte başlattıkları 'Enka İyilik Projesi'nin güçlenerek devam etmesini ve oğullarının adının yaşamasını isteyen çiftin kurduğu Alp Şen Vakfı'na ilk destek Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği'nden geldi.
Instagram sayfasında "Alp'in hayal ettiği gibi, tüm çocukların daha sağlıklı, eğitimin daha verimli olduğu bir gelecek için çıktığımız bu yolda, sağlığına kavuşturduğumuz her çocukta canım oğlum Alp'i yaşatmak benim için tek teselli" diye yazan Begüm Hanım'a, arkadaşları destek olmakta gecikmedi. Kurucuları arasında Fatoş Sarıgül, Sitare Akdilek, Revna Demirören, Demet Sabancı Çetindoğan, Ayşegül Toplusoy ve Monik İpekel gibi isimlerin olduğu dernek, cuma günü Raffles Otel'de bir brunch verecek.
Begüm Şen'in de katılacağı davetten elde edilecek gelir de vakfa bağışlanacak.
Hadi çorbada sizin de tuzunuz olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA