Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunun annesini hayatından çıkarmış

İşadamı Serdar Bilgili, 3 Nisan 2013'te Fransız model sevgilisi Amelie Latournald sayesinde 50 yaşında ikinci kez baba olmuştu. Bilgili, New York'ta dünyaya gelen oğlu Ali ve annesi Amelie Latournald'ı; oğluna göre düzenlettiği İstanbul Bebek'teki evine yerleştirmişti.
Ali'yi nüfusuna alan Bilgili, aynı evde yaşasalar da sevgilisi Latournald'a nikah kıymaya yanaşmamıştı. Öğrendim ki Bilgili, evlenmekten kaçtığı oğlunun annesiyle aşk ilişkisini de bitirmiş.

TEMELLİ GİTMESİN DİYE İSTANBUL'DA EV TUTMUŞ
Üçüncü kez nikah masasına oturmaktan korkan Serdar Bilgili, çok düşkün olduğu oğlu Ali'nin annesi ile yurt dışına gitmesinden korktuğu için bir orta yol bulmayı başarmış.
Bilgili, dostça ayrıldıklarını öğrendiğim sevgilisi ve oğlu için İstanbul'da dayalı döşeli bir ev tutmuş. Böylesi bir ayrılığın, İstanbul'a uyum sağlayan ex sevgili Latournald'ın da hoşuna gittiğini öğrendim. İstanbul'da gayet mutlu olduğunu söyleyen Amelia Latournald; bir başına davetlere, defilelere ve fuarlara katılmaya başlamış bile. Başta Ali olmak üzere, bu işten herkes kazançlı çıkmış görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA