Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İngiliz yıldızdan Türk markasına büyük övgü

Bee Goddess'ın yaratıcısı Ece Şirin; tasarımları, anlamları ve hikayeleri ile önce Türkiye'deki kadınların kalplerini fethetmiş, son zamanlarda da özellikle İngiliz kadınların gönlünde taht kurmuştu. Şirin'in tılsımlı mücevherlerinin çekim gücüne kapılan son isim ise, dünyaca ünlü İngiliz aktris Naomie Harris olmuş. 'Skyfall' ve 'Mandela' filmlerinin starı Harris, Bee Goddess'ın 'Sonsuz Aşk Yıldızı' kolyesini satın almış. Gerçek bir moda ikonu olan ünlü aktris, Bee Goddess mücevheri ile İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail ve W Magazine'in stil sayfalarına konu olmuş. Harris, Bee Goddess'ın tasarımlarını çok beğendiğini, sadece görsel olarak değil anlam ve hikayeleri ile de ruhuna iyi geldiğini belirtmiş. Artık bir dünya markası olan Ece Şirin'e bravo doğrusu.

Harrods'a giren ilk Türk tasarımcısı olan ve yılın yarısını nişanlısı Cemil Dinçmen ile Londra'da geçiren Ece Şirin'in tasarımları artık; 10 Corso Como Seul, Luisa Via Rome, Floransa, London Jewelers NY, Zadok Houston, Bloomingdale's ve Dubai Harvey Nichols'da da satılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA