Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

5 aylık aşk evliliğe gidiyor

Dostlarını eve çağırıp aşklarını ifşa ettiler
2006'da 10 yıllık eşi Mehmet Germiyanlıgil'den boşanan Elif Dürüst'ün dokuz yıl aradan sonra başı yine bağlanacak gibi görünüyor! Boşanmanın ardından uzun süre gönül kapısını herkese kapayan Dürüst; en ciddi ilişkisini Raci Şaşmaz ile yaşamış, geçen yıl da bir süre Levent Kızıl ile flört etmişti. Ancak Elif Hanım'ın ayağını yerden kesen kişi, 2010 yılında 38 yaşında vefat eden Ceyla Gölcüklü'nün eski eşi Shery Shahnavaz olmuştu. Shery Bey, uzun uğraşlardan sonra, 'Bekarlık sultanlıktır' diyen Elif Hanım'ın gönlünü çalmayı başarmıştı.

DÜRÜST, NİKAHA SICAK BAKIYOR
Yaklaşık beş aydır flört eden çift; Elif Hanım'ın Anadolu Hisarı'ndaki evinde verdiği partiyle, ilişkilerini eşe-dosta ifşa etmiş. Aralarında Alara Koçibey, İlker- Zeynep İnanoğlu, Esra Tümen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun da olduğu yaklaşık 150 kişi, Dürüst ile Shahnavaz'ın partisine katılmış. Dekorasyonunu Bettina Machler ile Candan Kıramer'in yaptığı, canlı müzik ve DJ performanslarının yer aldığı parti; herkesin dilinde. Bu arada Shery Shahnavaz'ın, gözünün deli gibi aşık olduğu Elif Dürüst'ten başkasını görmediği; 2015 yılında da Elif Hanım ile evlenip mutlu bir yuva kurmak istediğini duyuyordum. Bunca yılın ardından Elif Hanım'ın evlenmeye pek yanaşmayacağını tahmin ediyordum ama söylenenlere göre artık o da sıcak bakıyormuş. Hadi bakalım hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA