Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ünlü oyuncu muradına erdi!

"İyice anladım ki ben tam evlilik kadınıyım" diyen ünlü oyuncu Pelin Karahan da; son zamanlarda pek bir rağbet gören 'önce bebek, sonra nikah' modasına uymuştu. Kasım 2013'te ilk eşinden boşanan Karahan, arayı fazla açmadan işadamı Bedri Güntay ile flört etmeye başlamış; Haziran 2014'te de vuslata ermişti.

NORMAL DOĞUM YAPTI
Yeniden evlenebilmesi için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'nin kaldırılması için mahkemeye başvuran Karahan'ın, niçin bu kadar acele ettiği, karnı büyüdüğünde anlaşılmıştı! Anne olmak için can atan güzel oyuncunun, önceki gün muradına erdiğini öğrendim. Cuma akşamı Amerikan Hastanesi'ne yatan Karahan, cumartesi günü normal doğumla Ali Demir adını verdikleri oğullarını dünyaya getirmiş. 3.5 kilo doğan Ali Demir'in de, Pelin Karahan'ın da sağlık durumu gayet iyiymiş. Nikah masasına oturduktan altı ay sonra baba olan 'hızlı damat' Bedri Güntay'ın da mutluluktan havalara uçtuğunu öğrendim. Bugün annesi ile hastaneden taburcu olup evlerine gidecek olan Ali Demir'in umarım sağlığı tam, şansı bol olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA