Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu yılbaşı akşamı PTT modası var!

Ne yurt dışı, ne güney sahilleri, ne de görkemli partiler...
Bir gecede birkaç kapı aşındırmaya bayılan İstanbul'un elitlerinin, özellikle yılbaşı akşamları en az üç kapı yapmazsa içleri rahat etmezdi! Ancak bu yıl ciddi bir değişiklik yaptılar; ilginç bir şekilde büyük bir çoğunluk bu yılbaşı akşamı evden kapı dışarı çıkmayacak!
Hatırlarsınız bir dönem diziler tavan yapmış; evlerde PTT (Pijama, Terlik, Televizyon) modası baş göstermişti. Herkes, kanepelere yayılıp çekirdek çitleyerek dizi seyrediyor, dışarı çıkmıyordu. Bu yılbaşı akşamı, bu PTT modası nüksetmiş durumda! Hoş, yine evlerde toplanıp ciddi şekilde partileyecek birkaç grup da yok değil! Onların PTT modası ise farklı...
Alternatif PTT modasında pijama yerine üstlerine en şık elbiselerini, ayaklarına da terlik yerine Louboutin'lerini geçiren bu güruh; televizyon yerine ise evlerine çağırdıkları ülkemizin en popüler DJ'leri ile eğlenecekler. İşte 2015'i evlerinde karşılayacak olan elitler...

CEM HAKKO-RONİT GÜLCAN / BOLU

Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da, hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile yeni yıla evde girmeyi tercih edenlerden. Yeni yıla Bolu'daki dağ evlerinde girecek olan çift, yeni yılın ilk gününde ise kayak yapacakmış.

AHU AYSAL / BRÜKSEL

Hotel Les Ottomans'ı hizmete açtığı 2006 yılından bu yana yeni yılı kızları, damatları ve torunları ile otelinde karşılayan Ahu Aysal, bu yıl evde! Ahu Hanım, her yeni yıla birlikte 'Merhaba' dediği iki kızı, iki damadı ve torunlarını alıp Brüksel'deki evlerine gitti. Yeni yıla, evlerinde fırdöndü ve tombala oynayıp televizyon izleyerek girecekler.

MUSTAFA-CAROLINE KOÇ / BOLU


Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım da, yeni yılı kızları ile birlikte, Bolu'daki dağ evlerinde karşılamayı tercih edenlerden.

FATİH-FULYA TERİM / BODRUM

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Hanım da, yeni yıla Bodrum'daki dillere destan evlerinde girecek. Kızları Merve ve Buse, damatları Ahmet Baran Çetin ve Volkan Bahçekapılı ve ilk torunları Yaman Çetin de, Terim Ailesi'nin yanında olacak.

ÖMER-AYŞEGÜL DİNÇKÖK / BODRUM

Akkök Holding'in ortağı Ömer Dinçkök ve eşi Ayşegül Hanım da, yeni yılı evlerinde karşılayacak olanlardan. Çift, 2015'e Bodrum'daki evlerinde "Merhaba" diyecek.

MURAT-ARZU ATABARUT / İSTANBUL

Genelde yılbaşını yurt dışında geçirmeyi tercih eden Murat-Arzu Atabarut çifti de, bu yılbaşında evlerinde olacak. Bu arada, onlarınki de alternatif PTT! Dostlarını Polonezköy'deki evlerine davet eden Atabarut çifti, yeni yıla evlerinde dostlarıyla birlikte 'Merhaba' diyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA