Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Severek ayrılmışlar

Alarko Holding'in kurucularından merhum Üzeyir Garih'in kızı Dalia Garih, 2005'te 20 yıllık eşi, çocuklarının babası Daron Herzikowitz'den boşanmıştı. O dönem oğulları Amerika'da öğrenim gördüğü için sık sık Amerika'ya giden Dalia Hanım, boşandıktan bir yıl sonra yeni beyaz atlı prensi Gary Lachman'ı da Yenidünya'da bulmuştu.
Hatta Washington'da başarılı bir avukat olan Gary Bey, flört etmeye başladıklarından birkaç ay sonra Dalia Hanım'ın aşkına dayanamayıp pılıyı pırtıyı toplayıp İstanbul'a taşınmıştı.
Benim gibi herkes, birbirlerini deliler gibi seven ve nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nikah davetiyesini bekliyordu. Ancak kötü haber geldi: Garih ile Lachman, sekiz yıllık ilişkilerini bitirmiş; hem de hâlâ birbirlerini çok sevmelerine rağmen!!!

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN GİTMEMİŞ
Ayrılık sebebi; Gary Bey'in, Amerika'da birkaç şehirde birden emlak işleri yapan büyük bir şirketin sahibi olan babasının rahatsızlanması ve işleri Gary Bey'in devralmak zorunda kalmasıymış.
Zamanında fedakarlık yapıp Dalia Hanım uğruna İstanbul'a gelen Gary Bey; bu kez Dalia Hanım'ın Amerika'ya gelmesini istemiş. Ancak Gary Bey'i çok sevmesine rağmen; üç çocuğu İstanbul'da yaşayan, Alarko Holding'in yanı sıra birçok vakıf ve derneğin yönetim kurulunda yer alan, Uruguay Fahri Konsolosu olan Dalia Hanım, her şeyi geride bırakıp sevgilisinin peşinden gidememiş. Anlayacağınız büyük aşk, mecburiyetten bitmek zorunda kalmış. Yazık olmuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA