Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ceylan evleniyor!

Sürpriz karar! Ceylan Çapa, oyuncu Burak Özçivit’ten ayrıldıktan sonra taş madenleri olan Altuğ Leblebici ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri Ekim ayında başlayan ikili, kısa sürede evlilik kararı aldı. Çapa’nın anne-babası Celal-Şebnem Çapa’nın da onayını alan sevgililer önümüzdeki yaz evlenmeyi planlıyor.

Oyuncu Burak Özçivit'le bir dargın bir barışık süren 2.5 yıllık ilişkisini Haziran ayında sonlandıran Ceylan Çapa; arayı çok açmadan, Ekim'de yeni beyaz atlı prensini bulmuştu.
Taş madenleri olan Altuğ Leblebici ile flört etmeye başlayan Ceylan'ın, mutluluktan resmen ayakları yere basmıyor. Çifti yakından tanıyan herkes, Altuğ'un Ceylan'a çok iyi geldiğini, Altuğ'un gözünün de Ceylan'dan başkasını görmediğini söylüyor.
Şunun şurasında daha üç aydır flört etseler de, 'evlilik' lafları ortalarda dolaşmaya başladı!

ÇAPA ÇİFTİNDEN ONAY
Herkesin ortak fikri; önümüzdeki yaz Ceylan ile Altuğ'un nikah masasına oturabileceği yönünde. Ceylan'ın anne-babası Celal-Şebnem Çapa çiftinin de bu ilişkiye onay verdiği; üstelik müstakbel damatları Altuğ Leblebici'yi çok sevdiklerini duyuyorum. Yeni yıla Bulgaristan'ın ünlü kayak merkezi Bansko'da giren ve bir an olsun birbirlerinden ayrılmayan aşıkların mutluluğu umarım daim olur. Eğer kısmetse gelin-güvey de olurlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA