Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

TURMEPA 20 yaşında

Rahmi Koç ve bir grup işadamı arkadaşı tarafından, kıyı ve denizlerimizi korumak amacıyla kurulan Deniz Temiz Derneği/TURMEPA'nın 20'nci kuruluş yıldönümü, Four Seasons'ta görkemli bir davetle kutlandı. Derneğin Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Yaramancı'nın evsahipliğinde gerçekleşen davete, İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 500 kişi katıldı. Çok şık hazırlanan bir salonda, çok özel bir mönünün servis edildiği geceye katılan davetliler, şıklıklarıyla dikkat çekti. Zen Diamond'ın bağışladığı mücevherlerin dernek yararına satıldığı geceye Barbaros da şarkılarıyla renk kattı.

Vertigo olan 13 yıllık hayat arkadaşı Herman van Alkamade'yi evde bırakan Ender Mermerci, dostlarının gönlünü alıp mecburen geceden erken ayrıldı.

14 Şubat'ta Serdar Bilgili'nin kayınvalidesi olan Semra Çelik de Four Seasons Hotel'deki davetteydi.

YENİ ÇİFTİN ARASI MI AÇILDI?
Yeni yıl arifesinde Türk genci Ramadan Çaysever ile nikah masasına oturan ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, TURMEPA'nın davetine yalnız gelince araştırdım. Meğer, başkonsolos izdivaçlarının ardından eşini ABD'de bırakıp İstanbul'a yalnız dönmüş. Bu ay sonu Çaysever'in İstanbul'a dönmesiyle hasretlik bitecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA