Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hong Kong'dan gelin alacaklar

Cemiyet hayatının en sevilen isimlerinden Selma Türkeş, kayınvalide olmaya hazırlanıyor. Çünkü Türkeş'in, Halil Bezmen'den olan 30 yaşındaki oğlu Destan Bezmen, artık vuslata ermeye karar vermiş. Dokuz yıl önce dünyanın en büyük tekstilcisi Li&Fung'un Hong Kong'taki merkezinde işe başlayan ve şirketin bütün kademelerinde çalışıp başkan yardımcılığı koltuğuna kadar yükselen Destan, meğer hayat arkadaşını da Hong Kong'ta bulmuş. Hatta iki yıldır flört ettiği Hong Kong'lu sevgilisi Stephanie Yeung ile Aralık ayında İstanbul'a yerleşmişler.

DÜĞÜN EYLÜL'DE BALİ'DE
İstanbul'un elitleri, yakın bir zamana kadar Komşu'dan ve Brezilya'dan gelin alırdı, şimdi devir değişiyor galiba. Destan Bezmen'in sevgilisi Stephanie; Cengiz Karavan'ın oğlu Cem'in evlendiği Çinli Xue Shi&Sun'dan sonra Uzak Doğu'dan gelen ikinci gelinimiz olacak. İstanbul'daki uluslararası bir şirkette avukatlık yapan Stephanie ile Destan, Eylül ayının sonunda Bali'de mütevazı bir düğünle vuslata ermeye karar vermiş. Şimdiden sosyetede herkes birbirine Destan ile Stephanie'nin düğününe davet edilip edilmediğini soruyormuş. Fakat çift, düğünlerine sadece akrabalarını ve çok yakın arkadaşlarını davet edecekmiş, bilginize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA