Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kanye West'in ex'i ile aşk yaşamış

Gökkafes'teki penthouse'unda verdiği partisinde aralarında İsrailli top model Bar Rafaeli'nin de olduğu dünyaca ünlü birçok ismi ağırlayan Baran Süzer, sevgililerini de artık yurt dışından seçiyor!
İsviçre'de yaşayan bir arkadaşımla önceki gün Nişantaşı'nda buluştuk. İlk söylediği şey; Baran Süzer'in İsviçre'de, özellikle de Türkler arasında çok popüler olduğuydu. Çünkü Süzer, ülkenin en ünlü topmodellerinden biri olan ve New York'ta yaşayan Angela Martini ile flört ediyormuş.

İSVİÇRE BASININDA HABER OLMUŞ
Arkadaşım, İsviçre'nin önemli gazetelerinden biri olan Blick'in sitesinde, Baran ile Angela'nın pek çok haberini bulabileceğimi söyledi. Gerçekten de Angela ile Baran'ın dört haberiyle karşılaştım.
Sonra internette daha da ilginç bir bilgiye rastladım. Meğer Angela; dünyaca ünlü rap yıldızı Kayne West'in, geçen yıl evlendiği Kim Kardashian'dan önceki sevgilisiymiş. Ancak biraz araştırınca, Baran Süzer'in de önceki ay Angela Martini ile ayrıldığını öğrendim. Dana önce, aralarında efsanevi oyuncu Charlie Chaplin'in torunu Kiera Chaplin'in de olduğu birçok ünlü isimle flört eden Baran Süzer, İtalya ve Amerika'dan sonra Angela sayesinde İsviçre'de de epey popüler olmuş.
Bu arada yeni yatırımlar için Amerika'yı tercih eden Süzer Grup'un Başkan Yardımcısı Baran Süzer, bu yüzden bir süredir New York'ta yaşıyor.
Görünen o ki, New York'ta yatırımları kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA