Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Heyecan dorukta

Bu kez ünlü anneler ile oğulları podyumda 'ÇABA'layacak

İki yıl üst üste sokak çocukları için Türkiye'nin en ünlü işadamları ve sosyetenin seçkin isimlerine sahnede rol kestirten ÇABA Derneği, geçtiğimiz yıl da ünlü babalar ve kızlarına modellik yaptırmıştı.
Geçen yılki kutlamalar Anneler Günü'ne denk geldiği için, ünlü babalar ve kızları yardım defilesinde podyumda salınmıştı.
Şimdi de tam tersi bir durum yaşanacak.
10'uncu yılı dolan dernek, bu yıl ilk kez bir balo düzenlemeye karar verdi. Bu tarih Babalar Günü'ne yakın olduğu için de, bu kez ünlü anneler ile oğulları podyumda salınacak.
Bu akşam Raffles Hotel'de düzenlenecek ve Tarkan'ın ücret almadan sahneye çıkacağı gecede bütün gözler, oğullarıyla birlikte mankenlik yapacak olan 26 ünlü annenin üzerinde olacak.

400 DAVETLİNİN GÖZÜ ONLARIN ÜZERİNDE OLACAK

Bu; bir zamanlar mankenlik yapan Arzum Onan Aslantuğ dışında hepsinin ilk mankenlik deneyimi olacak. Bettina Machler oğlu Can'la, Eda Kosif minik oğlu Kaan'la, Candan Kıramer oğlu Emre Kap'la, Demet Akbağ ise oğlu Ali Çika ile podyumda salınacak isimlerden bazıları.
Ayşegül Dinçkök gibi oğlu olmayanlar ise ÇABA'nın burslu öğrencileri ile podyuma çıkacak. Defilede, ücretlerini kendilerinin ödeyeceği ve gelirinin derneğe kalacağı Atelier Sıla Öztürk imzalı tuvaletleri giyecek olan annelere şimdiden başarılar diliyorum. Yaklaşık 400 kişinin önünde podyumda salınmak herkesin harcı değil; cesaretlerine ve yüreklerine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA