Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Davetin sürprizi Pink Martini

Erdal Aksoy daveti için Tilkicik Koyu'na ada kurdurmuş

St. Tropez'ye kafa tutacak kıvama doğru hızlı adımlarla ilerleyen Bodrum'da, ultra lüks projelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Aksoy Holding; marina, otel ve villalardan oluşan 'Epique Island' adlı bir projeye başlamış.
Aksoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, projesini tanıtmak için yarın akşam muhteşem bir davet verecek. Aksoy, davet için projenin yer aldığı Tilkicik Koyu'nda resmen bir ada kurdurmuş. Davetliler, projeyi denizden görmeleri için kurulan bu yüzen adada ağırlanacakmış. Gecenin sürprizi ise, dünyaca ünlü Amerikalı grup Pink Martini... İstanbul'un elitlerinin akın edeceğini öğrendiğim gecede, Pink Martini'den sonra ünlü DJ Doğuş Çabakçor çalmaya başlayacakmış ve eğlence sabaha kadar sürecekmiş. Tanıtım daveti bu kadar görkemli olan 'Epique Island' projesini merak etmedim desem yalan olur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA