Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Acaba yine ne diledi?

SÜPERSTAR AYIN BİRİ KİLİSESİ'NİN MÜDAVİMİ OLMUŞ!

Unkapanı İMÇ Çarşısı'nın arkasında Meryem Ana Ayazması adlı bir kilise vardır ama bu kilise halk arasında Ayın Biri Kilisesi olarak bilinir. Çünkü her ayın ilk günü; kadını erkeği, yaşlısı genci, Müslüman'ı Hıristiyan'ı sabahın köründe bu kiliseye akın edip dilek diler. Daha çok hayırlı bir kısmet için kiliseye gidenler; ellerindeki minik anahtarları, kilisedeki çeşitli kilitleri açma hareketi yaparlarken (işin ritüeli bu), bir taraftan da dua eder. Dileği gerçekleşenler de, 1 liraya satın aldıkları bu anahtarı kiliseye geri getirir. Şimdi bunu niye mi anlattım? Çünkü Ayın Biri Kilisesi'nin müdavimlerinden biri de Süperstar'ımız Ajda Pekkan...

HER ŞEYİ VAR BEYAZ ATLI PRENSİ YOK
Ajda Pekkan'ın Ayın Biri Kilisesi'ne gidip dilekte bulunduğunu ilk kez Mart 2005'te öğrenmiş ve o zaman köşemde de yazmıştım. Önceki gün, yani 1 Eylül'de kiliseye dilek dilemeye giden bir arkadaşım, Ajda Pekkan'ın da orada olduğunu söyledi. Akşam üzerine doğru kiliseye giden Pekkan, önce mum dikmiş, sonra birkaç anahtar satın alıp dualar eşliğinde ritüeli yerine getirmiş ve dilekte bulunmuş. Kilisenin müdavimi olan Pekkan, sürekli gidip ne diliyor çok merak ettim doğrusu. Neredeyse her şeye sahip Pekkan'ın bildiğim tek eksiği aşk! Demek ki, yıllardır kalbi boş olan Pekkan, hayırlı bir kısmet diliyor ve beyaz atlı prensini bulana kadar da kilisenin yolunu aşındırmaya devam edecek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA