Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Oğlunun kitabıyla sosyal hayata döndü

Begüm-Adnan Şen'in, 19 Mayıs 2014'te bir kaza sonucu aramızdan ayrılan oğulları Alp Şen'in anısına öğretmeni Ceyda Yılmaz'ın kaleme aldığı 'Alp'in iyİLİK Bahçesi' isimli kitap bir söyleşiyle tanıtıldı. Kozyatağı Kültür Merkezi'ndeki söyleşi, Alp'in ailesini, arkadaşlarını ve sevenlerini bir araya getirdi. Oğlunun ölümüyle kendisini sosyal hayattan soyutlayan ve o tarihten beri hiçbir davete katılmayan Begüm Şen de söyleşideydi. Annesiyle birlikte söyleşiye gelen Begüm Hanım'ı, bu özel günde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Begüm Hanım, söyleşiye katılan herkese teşekkür edip kitaptan elde edilecek gelirin, Alp'in okul arkadaşlarıyla başlattığı ve artık 'Alp'in iyİLİK Projesi' adını alan proje için kullanılacağını söyledi. Siz de bir iyİLİK yapmak isterseniz, Alp'e adanmış kitabı satın alabilirsiniz.

Begüm Hanım, Alp'in kız arkadaşı Ceren Akıncı'nın bileğindeki, üzerinde Alp yazılı melek kanatlı dövmeyi yakından inceledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA