Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kraliyet Orkestrası Sezen'den çalacak!

Yurt içi ve yurt dışında önemli projeler gerçekleştiren, özellikle Türkmenistan'ın sembol yapılarına imza atan Polimeks, sektörde 20'nci yılını kutlamaya hazırlanıyor.
Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca; çocukluk arkadaşları Cem Siyahi ve Abdullah Gözener ile kurdukları Polimeks'in 20'nci yılını uzun süre dillerden düşmeyecek bir etkinlikle kutlamaya karar vermiş. 10 Aralık'ta, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek kutlama gecesinde, İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası sahneye çıkacak.

SEZEN AKSU DA ORADA OLACAK
Zenginleştirilmiş akustik özelliğe sahip Turkcell Sahnesi'nde yaklaşık 2 bin özel konuğun kulaklarının pasını silecek olan İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası'nın konuklarına bir de sürprizi olacak! Klasik müzik dışında Pink Floyd, Oasis, Queen gibi isimlerle pop ve rock türlerinde de çalışmalar yapan orkestra, bu konserinde sadece Sezen Aksu'nun unutulmaz bestelerini yorumlayacakmış.
Aranjör Erdal Kızılçay, 1.5 yıllık çalışmanın ardından Aksu'nun bestelerini orkestra için yeniden düzenlemiş.
Mustafa Oğuz'un organize ettiği bu özel gecede, Sezen Aksu'nun da izleyiciler arasında olacağını öğrendim. Sezen Aksu, kendi bestelerini, İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası'ndan dinlemenin keyfini yaşayacakmış.
Bu çok özel geceye davetli olanları, şimdiden kıskanmaya başladım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA