Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendisini boşayacak yeni avukat arıyor!

BADE İŞÇİL'İN BOŞANMA AVUKATI DAVADAN ÇEKİLMİŞ!

15 Mart 2013'te tanışıp 1.5 ay sonra 31 Mayıs'ta vuslata eren ünlü oyuncu Bade İşçil ile işadamı Malkoç Süalp'in mutluluğu çok kısa sürmüştü!
Ağustos 2014'de dünyaya gelen oğulları Azur'a rağmen, birbirleri hakkında söylemedik laf bırakmayan, suçlamalarda bulanan çift, önceki ay karşılıklı olarak boşanma davası açmıştı. Davaları ile ilgili gizlilik kararı aldırdıkları için kimin kimden ne istediğini bilemiyoruz ama ilginç bir gelişmenin yaşandığını öğrendim.
Bade İşçil'in avukatı Beklan Yılmaz, halen devam eden boşanma davasından çekilmiş!
İşçil, psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle açtığı, ancak daha sonra geri çektiği ilk boşanma davası dilekçesinde; 600 bin lira tazminat, çocuğu için aylık 30 bin lira iştirak nafakası, kendisi için de aylık 40 bin lira tedbir nafakası istemişti. İkinci açtığı davada da aynı isteklerde mi bulundu bilemiyorum.

İŞÇİL'İ YARI YOLDA BIRAKTI
Ancak avukatının dava sürerken davadan çekilmesi çok ilginç. Atalarımız, 'Irmaktan geçerken at değiştirilmez' demiş. Gerçi burada durum tam tersi ama avukatı Bade İşçil'i niye yarı yolda bıraktı anlamadım doğrusu! Bade İşçil'in avukatı; ya müvekkili ile anlaşamadı ya da davayı kazanamayacağını düşündü. Bade Hanım, şimdi yeni bir avukat bulmaya çalışıyormuş. Bakalım bundan sonra hukuki mücadelesini hangi avukatla devam ettirecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA