Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler çantalarını satışa çıkaracak

Türk müzayede tarihinde bir ilk yaşanacak

Üç kuşaktır Türkiye'nin sanat ve kültür hayatına katkıda bulunan Portakal Ailesi, bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor! Şimdiye kadar birçok müzayede düzenleyen Raffi Portakal ve kızı Maya Portakal Bitargil, Türkiye'nin ilk çanta müzayedesine imza atacak! Evet, yanlış okumadınız; dünyada son bir-iki yıldır çok moda olan çanta müzayedesi, ilk kez ülkemizde de düzenlenecek.

TOPLAM 200 ÇANTA
Dünyanın en önemli iki müzayede şirketi Sotheby's ve Christie's'in başlattığı ve 10 binlerce doların havada uçuştuğu bu müzayedenin heyecanı, 28 Kasım'da İstanbul'da da yaşanacak. İlk kez bir müzayedeye evsahipliği yapacak olan St. Regis Istanbul'daki çanta müzayedesinde, 200'e yakın çantanın el değiştireceğini öğrendim.
İkinci el ve vintage Hermes, Chanel ve Louis Vuitton'ların yanı sıra daha pek çok dünya markası, çanta müzayedesinde satışa sunulacak.
4.5 aylık hamile olan Maya Portakal Bitargil, aylardır bu müzayede için uğraşıyormuş.
Maya Hanım, çantaları, Türkiye'deki seçkin ailelerin üyelerinden toplamış. Çantalarını satışa çıkaran seçkin isimleri çok merak ettim doğrusu. Bu arada, müzayedeye çıkacak çantalar, 24-27 Kasım tarihleri arasında Portakal Sanat ve Kültür Evi'nde sergilenecek, ilgililerin bilgisine...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA