Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendini de ödüllendirmiş

Türkiye'de yemek sektörünün önemli şirketlerinden Yemeksepeti, dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero'ya tam 589 milyon dolara satılmıştı. Bu satıştan kazanılan paranın 27 milyon dolarını 114 çalışanı arasında paylaştıran ve çalışanlarının yanı sıra herkesin kalbini kazanan şirketin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın'ın kendini de ödüllendirdiğini öğrendim.

YENİ OTOMOBİLİ İÇİN 1 MİLYON 890 BİN LİRA ÖDEMİŞ
Halen şirketteki görevine devam eden Aydın, ismi James Bond ile özdeşleşen dünyaca ünlü lüks otomobil markası Aston Martin'in Vanquish modelinden satın almış. Salı akşamı gerçekleşen Victoria's Secret defilesini izlemek için New York'a gidecek kadar zevklerine para harcamayı seven Nevzat Aydın, Aston Martin'e binmek için de kesenini ağzını açmış tabii. Nevzat Bey'in dört gözle teslim almayı beklediği yeni oyuncağının fiyatı ise resmen dudak uçuklatacak cinsten. Nevzat Bey, yeni Aston Martin'i için 610 bin Euro, yani yaklaşık 1 milyon 890 bin lira ödemiş. Beraber gerçekleştirdikleri başarının getirisini çalışanları ile paylaştığı için patronlar açısından 'kötü' bir örnek olan Nevzat Bey, umarım yeni cicisini kazasız belasız kullanır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA