Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Miami'de aşk tatili

1987 Türkiye ikinci güzeli Şebnem Dinçgör, yine aşık! Dinçgör; oğlu Kerim'in babası Mehmet Dereli'den 2012'de boşanmış, bir yıl sonra Hollywood yıldızı Eduardo Costa ile flört etmeye başlamıştı. Ancak kıtalararası aşk 1.5 yıl sürmüş, ikili geçen yıl Eylül ayında ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından gönül kapılarını herkese kapadığını söyleyen Şebnem Hanım, ne kadar büyük konuşsa da gönlüne ancak bir yıl söz dinletebildi! Geçtiğimiz yaz tanıştığı ve yaklaşık üç ay arkadaş olarak görüştüğü işadamı Melih Özkan, ne yayıp edip geçen ay Şebnem Hanım'a aşk orucunu bozdurdu.

SALI GÜNÜ DÖNECEKLER
Mutluluktan ayaklarının yere basmadığını duyduğum çiçeği burnunda aşıkların geçen hafta baş başa Miami'ye tatile gittiklerini öğrendim. Oğlu Kerim'i babasının yanına Miami'ye yollayan Şebnem Hanım da, ardından sevgilisi Melih Bey ile Miami'nin yolunu tutmuş. Baş başa aşk tatili yapan çift, salı günü İstanbul'a dönecek. Daha önce uzun süre eski manken Burcu Çağrı ile flört eden Melih Özkan da, Şebnem Dinçgör de uzun ilişkileri seviyor. Umarım mutlulukları daim olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA