Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyetik modacılar arasına o da katıldı!

Oyuncu Engin Öztürk ile mutlu bir ilişkisi olan İdil Fırat'ın ne maharetleri varmış da haberimiz yokmuş! Çaba Derneği'nin 10'uncu yıl kutlamasında sahneye çıkıp şarkı söyleyen ve herkesi kendine hayran bırakan Fırat'ın, tasarımcı yönü olduğunu da öğrendim. Üstelik, yakın arkadaşı Ezgi Kural ile ortak olup profesyonel olarak hayatına atılacak kadar da bu konuda iddialı. Hatta ortaklar, bu cumartesi Glamm Co. adını verdikleri mağazalarını açacak.
Bebek'teki mağazalarını, bir davetle hizmete sokacak olan ortaklar; kendi tasarladıkları kıyafetleri moda tutkunlarının beğenisine sunacak.

5 MAYIS'TA DEFİLE YAPACAKLAR
Ortaklar, mağazalarında kendi tasarımları olan kıyafetlerin yanı sıra yurtdışından getirdikleri takı ve aksesuvarları da satacakmış. Cumartesi günü mağazalarının kapısını aralayacak olan ortaklar, 5 Mayıs'ta da Feriye Palace'ta, Koruncuk Vakfı yararına ilk defilelerini gerçekleştirecek.
Bakalım İdil Fırat ile arkadaşı, moda dünyasında kalıcı bir yer edinebilecek mi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA