Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Alp adına ekilen tohumlar filizlendi

Adnan-Begüm Şen çifti, 19 Mayıs 2014'te vefat eden oğullarının adını yaşatabilmek için Alp Şen İyilik Vakfı'nı kurmuştu.

ÖNEMLİ BİR İŞE İMZA ATTILAR
Alp, 17 yaşında aramızdan ayrıldığında bir grup öğrenci arkadaşı ve öğretmeniyle Enka İyİLİK Projesi üzerine çalışıyordu. Amaçları; kan hastalıklarının tedavisinde başvurulan kemik iliği nakli çalışmalarına maddi katkı sağlamaktı. Bu proje, Alp'in anısını yaşatmak için kurulan vakfın öncülüğünde Alp Şen iyİLİK Projesi adıyla sürerken, vakfın önemli bir işe imza attığını öğrendim.

ADI LABORATUVARDA YAŞAYACAK
Alp için kurulan vakfın ektiği iyilik tohumları yeşermeye başlamış ve yeni bir filiz vermiş. Bu filiz, İstanbul Tıp Fakültesi Alp Şen Doku Tipleme ve Genetik Araştırma Laboratuvarı... Alp Şen İyİLİK Vakfı'nın çabalarıyla kurulan ve 24 Mayıs'tan itibaren hizmet vermeye başlayacak olan laboratuvarın, ilik nakli konusunda önemli bir adım olduğu söyleniyor. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA