Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Amerikalı sevgilisinden 2.5 aylık hamile

Önce bebek modasına uydu, nikah da yakında!

Enci Teker; 2007'de büyük bir aşkla evlendiği reklamcı Alinur Velidedeoğlu'ndan, aldatıldığı gerekçesiyle Ekim 2015'te tek celsede boşanmıştı. NEW

YORK'TA EVLENECEK
Enci Hanım'ın aşk orucunun kısa sürdüğünü, Serdar Bilgili'nin Amerikalı ortağı Frank RoccoGrande ile flört etmeye başladığını ilk bu köşede okumuştunuz. Şimdi sıkı durun; Enci Teker ile ilgili bomba bir haber daha veriyorum. Enci Teker, Amerikalı sevgilisinden yaklaşık 2.5 aylık hamile... Evet; yanlış okumadınız... Büyük bir aşkla evlendiği ve sekiz yıl evli kaldığı, kendisinden 27 yaş büyük eski eşi Alinur Velidedeoğlu'ndan çocuğu olmayan Enci Hanım, altı aydır flört ettiği Amerikalı sevgilisi Frank RoccoGrande'den bebek bekliyor. Anlaşılan Enci Teker ile Frank RoccoGrande de, sosyetedeki 'önce bebek, sonra nikah' modasına uymuş. Çünkü öğrendim ki, birkaç aya kadar nikah masasına oturacaklarmış. Finans uzmanı olan ve İstanbul- New York arasında mekik dokuyan Frank Bey ile Enci Hanım, New York'ta evlenip İstanbul'da da minik bir düğün daveti vermeyi planlıyormuş. Umarım Enci Hanım, sağlıkla çocuğuna kavuşur ve bu seferki mutluluğu daim olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA